Dane do boxa: ZAKŁADY GASTRONOMICZNE
Dane do boxa - prowadzący: mgr inż. Alina Jamka
Dane do boxa - data: 2019
Prowadzący:

mgr inż. Alina Jamka

mgr inż. arch. Marzena Ulak

mgr inż. arch. Anna Rygiel

Grudzień 2019

Wykład:

Szkolenie i warsztaty poświęcone są przede wszystkim problematyce rozwiązań funkcjonalnych, warunków lokalizacyjnych, warunków techniczno – budowanych oraz
sanitarnohigienicznych dla wybranych zakładów gastronomicznych i obiektów handlowych branży spożywczej.

Wykład a następnie przedyskutowanie w formie warsztatowej problematyki zawiązanej z projektowaniem omawianych obiektów pozwoli uczestnikom na:

  • zrozumienie zasady stosowania odpowiednich przepisów oraz unikanie podstawowych błędów projektowych, co w efekcie ułatwi proces uzgadniania projektów pod względem sanitarno – higienicznym.
  • przyswojenie, pogłębienie i utrwalenie wiedzy dotyczącej praktycznego wykorzystania znajomości przepisów sanitarnych oraz techniczno – budowlanych związanych z projektowaniem zakładów gastronomicznych i obiektów handlowych z artykułami żywnościowymi.

DSOIA

Materiały do pobrania:

Prezentacja: Rozwiązania funkcjonalno-techniczne wybranych zakładów gastronomicznych

 

Nagranie ze szkolenia