Prowadzący: |
mgr inż. Alina Jamka mgr inż. arch. Marzena Ulak mgr inż. arch. Anna Rygiel |
Grudzień 2019
Wykład:
Szkolenie i warsztaty poświęcone są przede wszystkim problematyce rozwiązań funkcjonalnych, warunków lokalizacyjnych, warunków techniczno – budowanych oraz
sanitarnohigienicznych dla wybranych zakładów gastronomicznych i obiektów handlowych branży spożywczej.
Wykład a następnie przedyskutowanie w formie warsztatowej problematyki zawiązanej z projektowaniem omawianych obiektów pozwoli uczestnikom na:
- zrozumienie zasady stosowania odpowiednich przepisów oraz unikanie podstawowych błędów projektowych, co w efekcie ułatwi proces uzgadniania projektów pod względem sanitarno – higienicznym.
- przyswojenie, pogłębienie i utrwalenie wiedzy dotyczącej praktycznego wykorzystania znajomości przepisów sanitarnych oraz techniczno – budowlanych związanych z projektowaniem zakładów gastronomicznych i obiektów handlowych z artykułami żywnościowymi.
DSOIA
Materiały do pobrania:
Prezentacja: Rozwiązania funkcjonalno-techniczne wybranych zakładów gastronomicznych